Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένου! Η συνεργασία με το hiner-πακέτο πήγε πολύ καλά και ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες προσαρμογής Jedec μας, και όπως ανέφερα, θα αγοράσουμε σίγουρα περισσότερους δίσκους από αυτήν την επιχείρηση.

—— Κέννεθ Duvander

Οι κινεζικοί προμηθευτές που έχουν αγοράσει τους καλύτερους δίσκους μέχρι στιγμής θα επιλέξουν να συνεργαστούν με περισσότερα προγράμματα στο μέλλον.

—— Mara Lund

こんかい今回の hiner-πακέτο のせー制ひん品トレイはほんとー本当にすばらしー素晴らしいです。すぐれ優れたひんしつ品質とせーのー性能におどろき驚きました。つぎ次のごきょーりょく協力をたのしみ楽しみにしています。

—— 本間宏紀

이것은 귀 회사와의 두 번째 합작입니다. 상품 가격 너무 좋아요. 다시 올게요, 다음번 합작을 기대합니다!

—— 김종운

Τα αγαθά παραδόθηκαν εγκαίρως και η ποιότητα ήταν πολύ καλύτερη από ανέμεινα. Το hiner-πακέτο είναι πραγματικά αξιόπιστη επιχείρηση!

—— Τζορτζ Μπους

Η τοποθέτηση υπηρεσιών της επιχείρησης είναι πολύ καλή, και οι προδιαγραφές συσκευασίας των αγαθών ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Ποια μεγάλη κινεζική επιχείρηση!

—— Mariah Carey

Nous avons reçu vos produits. LE prix est bas et de haute qualité. Fois vous Nous sommes très heureux de coopérer avec cette!

—— Αστοί της Jacqueline

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Hiner-Pack διαθέτει πολυετή εμπειρία σχεδιασμού και κατασκευής στον τομέα των προϊόντων εμβολιασμού.Έχουμε παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συσκευασίας εμβολιασμού για την κάλυψη των απαιτήσεων εξοπλισμού αυτοματισμού για πολλούς πελάτες σχεδιασμού και δοκιμής ημιαγωγών.

   

  Η Hiner-Pack είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό του πιο προηγμένου Jedec Tray, IC Tray, Wafer Shipping Box..etc, η εταιρεία έχει προηγμένη επεξεργασία καλούπιων και εξοπλισμό εμβολιασμού.Εξοπλισμένο με διάφορους εξοπλισμούς δοκιμήςΗ Hiner-Pack σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που παρέχουν ένα πλήρες φάσμα επιπέδων ηλεκτροστατικής προστασίας για τα τσιπ, τις ενότητες και τα πλακίδια IC,καθώς και ένα ασφαλές και βολικό μέσο μεταφοράςΔιατίθενται διάφορα υλικά για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών για ανθεκτικό σε θερμοκρασία ψήσιμο.

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, ανεξάρτητη γραμμή παραγωγής εμβολιασμού, εξ ολοκλήρου εξυπηρέτηση από την έρευνα και ανάπτυξη καλούπιων μέχρι την παραγωγή προϊόντων,για να ικανοποιήσει τις εύλογες απαιτήσεις των πελατών, την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας, επαγγελματική συμβουλή συσκευασίας, για την παροχή αποτελεσματικής συσκευασίας για τα προϊόντα σας.

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Έτη πτώσης βιομηχανίας, ενεργού εξερεύνησης έρευνας και ανάπτυξης, το εργοστάσιο έχει αναπτύξει ανεξάρτητα ποικίλες αποτελεσματικές αντιστατικές πρώτες ύλες, οι πρώτες ύλες χρώματος είναι επίσης κατάλληλες για τα υψηλά πρότυπα και οι απαιτήσεις των πελατών στο προϊόν, η ποικιλομορφία της ανάπτυξης πρώτων υλών για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά των διάφορων προϊόντων παρέχουν μια σημαντική εγγύηση.

   

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rainbow Zhu

Τηλ.:: 86 15712074114

Φαξ: 86-0755-29960455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)