Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Όλες οι περιπτώσεις

Συνήθεια 160µm κιβώτιο βαφλών τσιπ

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένου! Η συνεργασία με το hiner-πακέτο πήγε πολύ καλά και ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες προσαρμογής Jedec μας, και όπως ανέφερα, θα αγοράσουμε σίγουρα περισσότερους δίσκους από αυτήν την επιχείρηση.

—— Κέννεθ Duvander

Οι κινεζικοί προμηθευτές που έχουν αγοράσει τους καλύτερους δίσκους μέχρι στιγμής θα επιλέξουν να συνεργαστούν με περισσότερα προγράμματα στο μέλλον.

—— Mara Lund

こんかい今回の hiner-πακέτο のせー制ひん品トレイはほんとー本当にすばらしー素晴らしいです。すぐれ優れたひんしつ品質とせーのー性能におどろき驚きました。つぎ次のごきょーりょく協力をたのしみ楽しみにしています。

—— 本間宏紀

이것은 귀 회사와의 두 번째 합작입니다. 상품 가격 너무 좋아요. 다시 올게요, 다음번 합작을 기대합니다!

—— 김종운

Τα αγαθά παραδόθηκαν εγκαίρως και η ποιότητα ήταν πολύ καλύτερη από ανέμεινα. Το hiner-πακέτο είναι πραγματικά αξιόπιστη επιχείρηση!

—— Τζορτζ Μπους

Η τοποθέτηση υπηρεσιών της επιχείρησης είναι πολύ καλή, και οι προδιαγραφές συσκευασίας των αγαθών ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Ποια μεγάλη κινεζική επιχείρηση!

—— Mariah Carey

Nous avons reçu vos produits. LE prix est bas et de haute qualité. Fois vous Nous sommes très heureux de coopérer avec cette!

—— Αστοί της Jacqueline

Είμαι Online Chat Now

Συνήθεια 160µm κιβώτιο βαφλών τσιπ

June 24, 2022
τελευταία εταιρεία περί Συνήθεια 160µm κιβώτιο βαφλών τσιπ

Στο στάδιο της παραγωγής και της έρευνας και της ανάπτυξης, η επιχείρησή μας παρέχει τις προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας για τα τσιπ πολλών πελατών. Το μέγεθος τσεπών που σχεδιάζεται αυτή τη φορά αντιστοιχεί συγκεκριμένα στο μέγεθος ολοκληρωμένου κυκλώματος είναι μόνο 14*0.21*0.1mm.

 

Έναντι του συμβατικού μεγέθους τσιπ, 0.21mm είναι ένα πολύ μικρό τσιπ, το οποίο είναι σχετικά δύσκολο να αναπτυχθεί και να σχεδιάσει. Εντούτοις, μετά από τη συνεχή βελτιστοποίηση της φόρμας και τη διόρθωση της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης φορμών εφαρμοσμένης μηχανικής, το τελικό προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις του πελάτη, ο πελάτης είναι πολύ ικανοποιημένος με το προσαρμοσμένο πρόγραμμα, αλλά και δίνει μια μεγάλη επιβεβαίωση, και φέρνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη για τη μελλοντικές ανάπτυξη και την καινοτομία.

τελευταία εταιρεία περί Συνήθεια 160µm κιβώτιο βαφλών τσιπ  0

τελευταία εταιρεία περί Συνήθεια 160µm κιβώτιο βαφλών τσιπ  1

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rainbow Zhu

Τηλ.:: 86 15712074114

Φαξ: 86-0755-29960455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)