Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Νέα ανάπτυξη του hiner-πακέτου

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένου! Η συνεργασία με το hiner-πακέτο πήγε πολύ καλά και ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες προσαρμογής Jedec μας, και όπως ανέφερα, θα αγοράσουμε σίγουρα περισσότερους δίσκους από αυτήν την επιχείρηση.

—— Κέννεθ Duvander

Οι κινεζικοί προμηθευτές που έχουν αγοράσει τους καλύτερους δίσκους μέχρι στιγμής θα επιλέξουν να συνεργαστούν με περισσότερα προγράμματα στο μέλλον.

—— Mara Lund

こんかい今回の hiner-πακέτο のせー制ひん品トレイはほんとー本当にすばらしー素晴らしいです。すぐれ優れたひんしつ品質とせーのー性能におどろき驚きました。つぎ次のごきょーりょく協力をたのしみ楽しみにしています。

—— 本間宏紀

이것은 귀 회사와의 두 번째 합작입니다. 상품 가격 너무 좋아요. 다시 올게요, 다음번 합작을 기대합니다!

—— 김종운

Τα αγαθά παραδόθηκαν εγκαίρως και η ποιότητα ήταν πολύ καλύτερη από ανέμεινα. Το hiner-πακέτο είναι πραγματικά αξιόπιστη επιχείρηση!

—— Τζορτζ Μπους

Η τοποθέτηση υπηρεσιών της επιχείρησης είναι πολύ καλή, και οι προδιαγραφές συσκευασίας των αγαθών ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Ποια μεγάλη κινεζική επιχείρηση!

—— Mariah Carey

Nous avons reçu vos produits. LE prix est bas et de haute qualité. Fois vous Nous sommes très heureux de coopérer avec cette!

—— Αστοί της Jacqueline

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Νέα ανάπτυξη του hiner-πακέτου
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ανάπτυξη του hiner-πακέτου

Το νέο ταξίδι του hiner-πακέτο-επανεντοπισμού

 

Το hiner-πακέτο από την καθιέρωσή του είναι δεσμευμένο στην προώθηση της ανάπτυξης της συσκευασίας ημιαγωγών, και αφιερώνεται στην ανάπτυξη και το σχέδιο των σχετικών με τη βιομηχανία συσκευάζοντας προϊόντων ημιαγωγών για να καλύψει τις απαιτήσεις αγοράς και πελατών ως ευθύνη του. Από το 2013, η επιχείρησή μας έχει αυξηθεί μαζί με όλους τους υπαλλήλους και έχει προκύψει βαθμιαία στη συσκευάζοντας βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον έπαινο από πολλούς πελάτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ανάπτυξη του hiner-πακέτου  0

Η ανάπτυξη της επιχείρησης είναι αδιάσπαστη από την υποστήριξη των πελατών. Είναι επίσης η αναζήτηση και ο στόχος μας για να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες. Οδηγημένο από την πολιτική ανάπτυξης της επιχείρησης, το hiner-πακέτο έχει προωθήσει συνεχώς. Τον Ιούλιο του 2022, η επιχείρησή μας κινήθηκε και εγκατέστησε επίσημα στο νέο εργοστάσιο. Το ολοκαίνουργια εργοστάσιο και το κτίριο γραφείων αρχίζουν ένα νέο κεφάλαιο με μια νέες προοπτική και μια τοποθέτηση.

 

Το νέο εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με την ακρίβεια και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σχηματοποίησης εγχύσεων, το ανεξάρτητο καθαρίζω-δωμάτιο κατηγορίας δέκα χιλιάδων για τη σχηματοποίηση εγχύσεων και την υψηλός-καθαρή καθαρίζοντας γραμμή παραγωγής. Ο πλήρης εξοπλισμός παραγωγής συνδύασε με την υψηλός-καθαρή καθαρίζοντας γραμμή παραγωγής, έτσι ώστε προϊόντα από την κατασκευή στη συσκευασία για να ικανοποιήσει την απαίτηση του πελάτη για την υψηλή καθαρότητα των προϊόντων.

 

Το εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων χρησιμοποιείται για να παραγάγει τους διάφορους τύπους σκληρών δίσκων, συμπεριλαμβανομένου του δίσκου Jedec, δίσκος ολοκληρωμένου κυκλώματος μητρών, πακέτο βαφλών, δίσκος τσιπ και ούτω καθεξής. Το πιο σημαντικό, το καθαρίζοντας εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων επιπέδων δέκα χιλιάδων ήταν καταλληλότερο για τα στέλνοντας προϊόντα σειράς κιβωτίων γκοφρετών. Το καθαρό περιβάλλον σχηματοποίησης εγχύσεων εξασφαλίζει τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων στο αρχικό στάδιο, και ο υπερηχητικός καθαρισμός ελέγχει αυστηρά την καθαρότητα των προϊόντων. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα προϊόντα μπορούν όχι μόνο να καλύψουν τις απαιτήσεις της υψηλής καθαρότητας, αλλά και να προσαρμοστούν στα πρότυπα αγοράς ή ακόμα και υψηλότερος από τις απαιτήσεις της αγοράς.

 

Το hiner-πακέτο θα εμμείνει πάντα στην αρχική πρόθεση, θα προσπαθήσει προς τα εμπρός, πλήρη της ειλικρίνειας να εξυπηρετήσει τους πελάτες και θα δημιουργήσει την αποτελεσματική αξία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ανάπτυξη του hiner-πακέτου  1

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον ιστοχώρο μας:

το https://www.hiner-pack.com/english/

 

Νέα διεύθυνση επιχείρησης: Οικοδόμηση A11, ζώνη Δ, δυτική βιομηχανική ζώνη, Κοινότητα Minzhu, οδός Shajing, περιοχή Baoan, πόλη Shenzhen, ΣΟ επαρχιών GD.

 

Κύρια προϊόντα: Ο δίσκος JEDEC, δίσκος ολοκληρωμένου κυκλώματος, δίσκος μητρών, πακέτο βαφλών, δίσκος τσιπ, πήζει το κολλώδες κιβώτιο, στέλνοντας κιβώτιο γκοφρετών, προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Χρόνος μπαρ : 2022-07-15 15:48:37 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rainbow Zhu

Τηλ.:: 86 15712074114

Φαξ: 86-0755-29960455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)